Vi laddar upp!

Hallå alla karnevalsugna läsare!

Nu laddar vi upp ordentligt inför framtiden. Och då talar vi inte bara om karnevalen som stundar. Det är dags att tänka framåt, ligga i framkant när det gäller teknik men samtidigt tänka grönt, miljövänligt och hållbart.

Därför har vi valt att ersätta vår gamla dieselkärra som drog vagnen som frontade karnevalen och investerat i en sprillans ny elbil. Detta var en stor investering för oss men definitivt en som vi tror kommer att vara satsningen värd.

I samband med detta har vi anlitat företag som har installerat en laddbox kungsör i garaget där vi har vår nya elbil parkerad.

Det känns oerhört bra att ha detta klart och det blir ett miljövänligt och klimatsmart alternativ som frontar årets karneval. Något som är väldigt skönt är att bilen är levererad och klar och att laddboxen redan är installerad.

Vi fick som sagt hjälp av ett lokalt företag som kunde dyka upp ganska fort och de hjälpte oss med rubbet. Först köpte de in boxen och fixade alla avdrag direkt så att vi både fick den mycket billigare och samtidigt slapp ligga ute med en massa pengar.

Sedan dök de upp på avtalad tid och genomförde installationen snabbt och smidigt. Vi fick ett mycket trevligt bemötande och de tog sig verkligen tid att förklara hur den fungerade och vad vi skulle tänka lite extra på när vi väl använder den.

Något som är väldigt skönt med att ha elbil till vår karneval är vetskapen om att den är tyst och nästan glider fram ljudlöst. Det gör att den lämpar sig bra för att dra den stora karnevalvagnen utan att för den sakens skull ta någon plats. Den gör jobbet helt enkelt men kommer att låta karnevalens attraktioner stå i centrum.

Detta är något som kommer att bli väldigt kul och vi hoppas att ni ser fram emot det lika mycket som vi gör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *