Dags för lotteri

Det har blivit dags att köpa lotter inför karnevalen och i vanlig ordning kan man vinna oerhört fina priser skänkta av våra kära sponsorer och företag i vårt närområde. Förstapriset är något ni verkligen inte vill missa och det är en sprillans ny kontinentalsäng som är värd närmare 20 000 kronor. Snacka om saftigt förstapris!

Att köpa lotter för att stödja lokala föreningar är något som är oerhört viktigt eftersom allt överskott helt oavkortat går till vår förening och för att täcka utgifter som vi har när vi genomför våra olika aktiviteter i samband med karnevalen.

Nu har vi fått in väldigt fina priser så vi hoppas att många vill köpa lotterna som vi kommer att sälja för 10 kronor styck. Det kommer att gå att köpa på flera ställen här i staden och även under själva karnevalen. Vinnaren drar vi under karnevalens avslutning så det finns gott om tid att inhandla lotter och ladda upp inför detta lotteri som är väldigt spännande.

Något som är väldigt kul är att gensvaret från våra lokala företag har varit stort och detta är något som är fantastiskt bra! Vi vill verkligen passa på att tacka alla som har skänkt olika vinster till vårt lotteri vilket gör att vi kan presentera en väldigt lockande vinstpott som i sin tur lockar många köpare. Om många köper lotter innebär det att föreningen har möjlighet att göra fler roliga saker i samband med karnevalen!

Något vi ser mycket fram emot är att se reaktionen hos vinnaren som kammar hem högsta vinsten, det vill säga en värdefull och väldigt skön kontinentalsäng som garanterat kommer att bidra till ett stort leende på vinnarens läppar.

Det är alltid kul att glädja andra och det i sig går hand i hand med karnevalens grundtanke vilket är att sprida glädje genom sång och dans, färger och prakt och framförallt gemenskap. Att köpa en lott och att delta i lotteriet är att bidra till gemenskapen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *