Nu fixas vagnarna!

Hallå alla festsugna partyprissar där ute!

Nu närmar sig årets karneval med stormsteg och det är verkligen en härlig känsla. Det verkligen spritter i benen och för alla dansare och musikanter och deltagare i paraden finns det en enorm längtan efter att visa upp vad vi har jobbat med den sista tiden.

Många ekipage har byggt väldigt många fina vagnar som kommer att se lite speciellt ut och alla dessa vagnar är nu skickade på lackering göteborg för att få den där sista touchen som gör att de blir väldigt fina och får det där lilla extra som sig bör när det vankas karneval.

Något som är extra kul är att vi fått hjälp att betala för lackeringen av våra fina sponsorer som verkligen ställt upp alldeles extra för oss i år. Detta är något vi är oerhört tacksamma över och det kommer vi att visa med fina platser och exponering under själva karnevalen.

Annars så är förberedelserna i full gång. Det är full aktivitet från morgon till kväll nu när dansnummer ska repeteras, dräkter ska sys och detaljer ska putsas. Efter två års frånvaro på grund av pandemin är alla givetvis väldigt laddade för att äntligen få visa vad vi går för och det ska bli oerhört roligt när vi äntligen får köra igång.

Något som kommer att vara väldigt roligt är att få se publikens reaktioner när årets karneval kickar igång. Det kommer att bjudas på många spännande överraskningar och vad de består av kan vi givetvis inte avslöja ännu. Men det kommer att bli oerhört kul att se folks reaktioner!

En annan sak som är väldigt rolig inför årets karneval är att många frågar och hör av sig till oss och vi märker att det verkligen finns ett stort intresse. Vi vill passa på att tacka alla som stöttar oss och kommer med uppmuntrande kommentarer, det värmer verkligen och det får oss att orka kämpa och göra allt jobb som krävs för att karnevalen ska bli av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *