Välbehövligt stöd till föreningen!

Hej alla karnevalsvänner!

Vi är glada att kunna meddela att föreningen Arbogakarnevalen har fått stöd av ett företag som är verksamt i Mälardalen. Detta företag har valt att sponsra årets karneval och kommer dessutom att bidra med material till vagnarna som används i paraden.

Vi vill rikta ett stort TACK till detta företag för deras generösa stöd. Deras hjälp kommer att göra det möjligt för oss att arrangera en minnesvärd karneval för alla deltagare.

Vi hoppas att ni kommer att delta och fira tillsammans med oss vid årets Arbogakarneval. Det kommer garanterat att bli en riktigt rolig och festlig dag för alla som deltar.

Företaget som har valt att stötta föreningen Arbogakarnevalen är ett företag som sysslar med pålning Mälardalen. Pålning är en teknik som används för att förbättra jordbävningsmotståndet hos byggnader och andra strukturer. Det görs genom att man placera stålpålar i marken, som sedan belastas med en speciell maskin. Detta gör att strukturerna blir mer stabila och kan motstå jordbävningar på ett bättre sätt.

Pålning är en viktig metod inom byggindustrin, speciellt i områden där jordbävningar är vanliga. Genom att använda pålning kan man säkerställa att byggnader och andra strukturer är så stabila som möjligt, och därmed minimera skador vid eventuella jordbävningar.

Vi hoppas att detta ger er en bättre förståelse för vad företaget som sponsrar årets Arbogakarneval sysslar med, och vi vill än en gång rikta ett stort TACK till dem för deras stöd och hjälp.

Vi på föreningen Arbogakarnevalen skulle gärna se fler sponsorer komma ombord och stötta oss i vår verksamhet. Alla företag är välkomna att höra av sig till oss om de är intresserade av att bli en del av årets karneval.

Sponsring av karnevalen är en fin möjlighet för företag att visa sin solidaritet med lokalsamhället och att bidra till att skapa gemenskap och glädje. Det är också en bra möjlighet att synas och visa upp företaget för en bred publik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *