Ta chansen och vinn ett badkar!

Hej alla!

Arbogakarnevalen lanserar nu ett spännande lotteri för att samla in pengar till vår kommande karneval. Vi har massor av roliga priser att vinna, däribland det ultimata förstapriset – du kan vinna ett badkar här!

Ett badkar är inte bara en plats att tvätta sig, det kan också vara en avkopplande oas där man kan njuta av sköna bubbelbad, ljuslyktor och ett glas vin. Men vad kan man egentligen göra i ett badkar förutom att bada? Här är några tips:

  • Skumbada: Ett skumbad är ett måste när man har ett badkar. Lägg till lite skumbadspulver eller använd ett skumbadsbomb, tänd ljuset och sjunk ner i skummet.
  • Läsa en bok: Vad kan vara mer avslappnande än att läsa en bra bok medan man njuter av ett varmt bad?
  • Lyssna på musik: Sätt på några lugna låtar och låt musiken fylla rummet medan du badar.
  • Ta en kopp te: En kopp te kan vara ett perfekt sätt att slappna av i badkaret.

Förutom det ultimata förstapriset, har vi även många andra spännande priser att vinna. Till exempel ett presentkort på Spa, kläder, godis och biljetter till karnevalen. Så om du vill ha chansen att vinna något av dessa fantastiska priser, se till att köpa en lott!

Vi hoppas att vi ses på karnevalen och att du har tur i lotteriet!

PS. Som vi tidigare nämnde, har vi det ultimata förstapriset – ett badkar – att vinna, samt ett presentkort på Spa, kläder, godis och biljetter till karnevalen. Men vi har nu även tillkommit fler priser, som till exempel te, kaffe och presentkorgar.

Men det är inte allt! Nu kan du även vinna en verktygslåda med allt du behöver för att fixa i hemmet. Lådan innehåller en såg, en hammare och en skruvmejsel, och är perfekt för den som gillar att fixa och dona med saker i hemmet. Varje lott kostar 10 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *