Ny sponsor till karnevalen

Nu har vi en stor nyhet att presentera!

Vi är mycket glada över att kunna meddela att vi har fått en ny sponsor till karnevalen. Och denna sponsor är ingen mindre än sajten Laddbox-orebro.se som erbjuder laddboxar i Örebro med omnejd!

Vad kommer då de att sponsra oss med? Jo förutom pengar som vi behöver för att kunna genomföra karnevalen så kommer de att sponsra oss med laddboxar till alla våra nya eldrivna fordon som kommer att dra vagnarna i karnevalståget!

Ja, du läste rätt. Att tänka på miljön är viktigt och vi har länge tänkt på om vi ska ta bort vagnarna från paraden i och med att de varje år orsakar utsläpp. Men nu har vi kommit fram till att det inte behövs – om vi istället skaffar fram elfordon som kan dra vagnarna så görs ju detta på ett mer miljövänligt sätt!

Vi har tack vare våra sponsorer kunnat köpa in elfordon men i och med att vi nu också får laddboxar så har vi möjlighet att ladda upp dessa fordon själva med vår egen el och detta gör att vi som förening känner att vi har råd att ha alla dessa fordon med i paraden.

Något annat som är väldigt bra med detta är att vi kommer att ha större möjligheter att ha fler egna vagnar med i paraden. Eftersom vi nu kan räkna på hur många fordon vi har tillgängliga är det lättare för oss att uppskatta antalet vagnar som vi kan ha med i paraden. Detta gör i sin tur att vi faktiskt kan planera en stor vagnparad redan på förhand!

Vi känner oss verkligen supertaggade inför årets karneval och vi hoppas att även ni som läser detta känner er lika taggade på att komma och besöka årets karneval när det väl är dags. Det kommer att bli så roligt och vi kan knappt bärga oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *