Karnevalen har ännu en ny sponsor!

Arbogakarnevalen tackar hjärtligt järnaffären i Stockholm för deras generösa sponsring av verktyg stockholm. Med hjälp av dessa har vi kunnat underhålla våra vagnar på ett säkert och pålitligt sätt, vilket har gjort att vi har kunnat genomföra vår karnevalsparad med glans.

Vi är oerhört tacksamma för järnaffärens stöd och ser fram emot att fortsätta samarbeta i framtiden. Deras hjälp har betytt mycket för oss och har bidragit till att vår förening kan fortsätta att arrangera denna fantastiska högtid för alla i Arboga och omgivningar.

Tack igen, järnaffären i Stockholm, för er värdefulla bidrag till Arbogakarnevalen!

Vi ser nu fram emot nästa års karneval, som kommer att ha temat Mardi Gras med inspiration från New Orleans. Vi hoppas att ni alla kommer att vara med och fira tillsammans med oss och att vi tillsammans kan skapa en minnesvärd högtid. Vi hoppas att ni hör av er om ni är intresserade av att delta som företagssponsor eller om ni har frågor om vår karneval. Vi ser fram emot att höra från er!

Karnevaler firas över hela världen och är en viktig del av många kulturer. I Brasilien är det världsberömda karnevalen i Rio de Janeiro som lockar tusentals besökare varje år. I Venedig, Italien, firas karnevalen med maskerade parader och festligheter. Och i New Orleans, USA, firas Mardi Gras med färgstarka parader och musikfestivaler.

Vi hoppas att ni är många som vill besöka vår karneval nästa år. Vi kommer inom kort att komma med mer information om hur förberedelserna går och ni kommer även att kunna följa alla förberedelser bakom kulisserna på våra sociala media-konton där vi uppdaterar flitigt.

Mer information om datum och tider som gäller nästa år kommer så fort vi har det bestämt. Alla som är intresserade av att delta i vår karneval är välkomna att höra av sig till föreningen. Vi hoppas att vi ska bli ännu fler nästa år och det vore kul att se just dig i vårt karnevalståg nästa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *