Vi skänker vinsten från 2024 års karneval till en viktig organisation

Hej alla underbara deltagare och stödjare av Arbogakarnevalen!

I år har vi på Arbogakarnevalen beslutat att ta ett stort och betydelsefullt steg för att göra skillnad i samhället. Vi är stolta att meddela att alla intäkter från Arbogakarnevalen 2024 kommer att doneras till en organisation som arbetar med att tillhandahålla skyddat boende för de som drabbas av hedersrelaterat våld.

Skyddat boende hedersrelaterat våld är en fråga som tyvärr fortfarande är aktuell och påverkar många individer och familjer, inte bara i Sverige utan runt om i världen. Vi på Arbogakarnevalen vill bidra till en förändring och visa vårt stöd för dem som är i behov av hjälp och skydd.

Denna organisation, som vi väljer att stödja, gör ett oerhört viktigt arbete. De tillhandahåller inte bara trygga och skyddade boenden, utan erbjuder också stöd, rådgivning och resurser för att hjälpa individer att bygga upp ett nytt och säkrare liv. Deras arbete är avgörande för att bryta den onda cirkeln av våld och ge hopp till dem som påverkats av dessa svåra situationer.

Att delta i Arbogakarnevalen 2024 betyder därför inte bara att ni får uppleva fantastisk underhållning, kultur och gemenskap, utan också att ni bidrar till en god och viktig sak. Varje biljett, varje köpt maträtt och varje souvenir bidrar till att stödja denna organisation och deras livsviktiga arbete.

Vi ser detta som en chans att använda vår plattform för att göra skillnad och lyfta fram frågor som berör och påverkar vårt samhälle. Det är vårt sätt att ge tillbaka och visa att vi tillsammans kan skapa en positiv förändring.

Vi uppmanar alla att komma och delta i Arbogakarnevalen 2024. Låt oss tillsammans göra detta år till ett minnesvärt evenemang, inte bara för den glädje och festlighet vi delar, utan också för det stöd och den solidaritet vi visar för en så viktig orsak.

Tack för att ni står med oss i denna strävan. Vi ser fram emot att se er på Arbogakarnevalen 2024!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *